Att välja rätt stängsel kan vara lite klurigt, inte minst för dig som bor i Stockholm. Med alla olika alternativ som finns att tillgå kan det kännas som en djungel för nybörjaren. För att underlätta valet finns det ett antal frågor du kan ställa till dig själv.

Frågor för att välja stängsel

Först och främst bör du fråga dig vad du ska använda ditt stängsel i Stockholm till. Har du djur som ska stängslas in? Vad för djur? Nästa steg är att fundera på hur stort stängsel du behöver då det påverkar hur mycket stängsel du behöver köpa in. Är det ett permanent stängsel du är ute efter eller ett tillfälligt? Det finns tillfälliga stängsel som fungerar bra för att sätta upp tillfälliga hagar men som inte är lika bra i långa loppet. Om du behöver ett tillfälligt stängsel kan det vara onödigt att pröjsa för ett permanent stängsel. Hur området ser ut där du ska sätta upp stängslet kan även påverka vilket stängsel som är lämpligt att köpa. Likaväl som hur mycket tid du är villig att lägga ner på underhåll av ditt stängsel i Stockholm.

Olika sorters på stängsel Stockholm

Efter du besvarat de ovanstående frågorna angående Effektiv stängsel stockholm är det dags att fundera över vilket material du vill ha stängselstolparna och hur många stolpar du behöver. I de allra flesta fall är tryckimpregnerat trä att föredra när det kommer till stängselstolpar. Vissa temporära stängsel kan man däremot använda sig av stängselstolpar i glasfiber eller plast. Det rekommenderas att placera en stängselstolpe med 3-6 meters intervall. Tänk på att avståndet beror på hur terrängen ser ut där stängslet ska placeras och vilka djur som ska vistas i hagen. Tänk därför igenom dessa faktorer noggrant innan du köper in stängsel eller stängselstolpar i Stockholm.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *