Om en parkett har börjat bli sliten och man har bestämt sig för att få det att se som nytt ut igen, då är fiskbensparkett i Stockholm något man ska välja om man vill ha ett riktigt snygg och professionellt arbete. Fiskbensparkett är både snyggt och hållbart samt ger ett estetiskt lyft till ett rum!

Hållbara tjänster

Med fiskbensparkett i Stockholm får man ett garanterat snyggt golv! Man kan bli erbjuden en rad olika tjänster som gör att du som kund blir nöjd. Ett material som fiskbensparkett i Stockholm arbetar mycket med är ek. Ek är beständigt och är ett av Skandinaviens hårdaste träslag, men självklart slipar fiskbensparkett i Stockholm även alla andra typer av trägolv. Innan golvarbetet med slipningen och poleringen börjar, kan man bli erbjuden att få två arbetsprover på golvet. Det vax man erbjuder har tre olika nyanser och de är neutral, mellan och mörk. Man startar alltid med slipning för bästa möjliga resultat och med en proffsig vaxning och polering får man ett lyxigt golv.

Slutresultatet blir en Banbrytande fiskbensparkett stockholm som man kan känna sig stolt över att visa upp när vänner och bekanta kommer på besök!

Varför välja fiskbensparkett i Stockholm?

Vill man ha ett golv med hög kvalitet och anlita ett företag som har yrkeskunnig personal, ska man definitivt välja fiskbensparkett! Man får ett genuint estetiskt tilltalande handarbete med de allra bästa produkterna inom golvvård. Hårdvaxoljorna som används är av högsta kvalitet och gjorda på helt naturliga oljor samt är helt lösningsmedelsfria. Vill man hellre ha en mer naturell lackning, kan man självklart få hjälp med det också. Med en naturell lackning slipar man först och sedan behandlar man med ett så kallat vattenbaserat 1K topplack.

Som kund ska man kunna känna sig både trygg och nöjd med sina nya golv och man kan med fördel utnyttja ROT-avdraget.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *