Jag har nu jobbat många år som rörmokare i Nacka och måste säga att det är en av de mest givande sakerna som man kan göra. Varje dag räddar jag tillvaron hos någon stackars familj vars rör har gått sönder, där det är stopp i toan eller handfatet eller diskhon, eller där det rentav har blivit översvämning. Det finns få jobb som är så tacksamma som detta, eftersom det alltid visar sig efter färdigt jobb att vi inom yrket är helt avgörande rörmokare Nacka för de som bor här.

Att vara rörmokare i Nacka

Att jag valde att bli rörmokare just i Nacka är inte en slump. Här finns många invånare som bor i väldigt gamla hus, med rör som både behöver hållas efter, bytas ut eller helt enkelt rensas. Det vanligaste är att folk ber mig spola igenom hela huset, och det är också något som jag rekommenderar att man gör åtminstone en gång vart femte år. De flesta vet nog inte om att det är rekommenderat, men alltid när jag har fått rycka ut brukar jag påminna dem om att det är bättre att hålla efter rören regelbundet än att hamna i en krissituation. Ibland händer det att jag dock får samtal när det redan är för sent, och då är det bara att kavla upp ärmarna och se till att byta ut hela rubbet. Det är ett långt arbete som kräver att familjen flyttar ut ett tag. Men när det är klart rinner vattnet som i älven!

Hur når ni oss rörmokare?

De flesta av oss har en egen hemsida med kontaktuppgifter så det enklaste är att googla ”rörmokare Nacka” så får ni tag på oss. Annars finns det förstås specifika samlingssidor som utvärderar oss, och det kan jag också rekommendera att ni använder. Ni finner mig där, med fem stjärnor varje år som går!

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *