Som städfirma anpassar vi oss självklart alltid efter våra kunders önskemål. Vill du att vi förser dig med hemstäd i Uppsala? Då kan vi skräddarsy denna utifrån dina behov när det kommer till en mängd olika faktorer. En av dessa är hur ofta, eller hur sällan, som du vill att vi kommer och städar hos dig. Kanske behöver du bara vår hjälp med hemstäd i Uppsala en enda gång, till exempel när du behöver göra en flyttstädning? Det är i så fall inga som helst problem för oss, då kommer vi och hjälper dig med just denna städning. Med andra ord behöver du inte binda upp dig vid något avtal eller liknande när du anlitar oss.

Självklart kan vi dock även komma och städa hos dig fler gånger än så. Du kanske är intresserad av att vi kommer på en regelbunden basis? Då är det du som bestämmer hur ofta du vill att vi ska komma. För oss spelar det ingen roll om det handlar om en gång i veckan till en eller två gånger i månaden, vi ställer självfallet upp oavsett vilket!

Vilken omfattning på ditt hemstäd i Uppsala?

Hur ofta vi ska komma och städa är inte det enda som du bestämmer, utan likaså hur omfattande hemstäd i Uppsala som du vill ha. Räcker det med en grundläggande städning, eller behövs det en riktig storstädning? Du behöver bara meddela oss vad du föredrar, sedan sköter vi resten.

Lokalvårdare du känner dig bekväm med

Du som vill att vi kommer och städar hos dig på en regelbunden basis kanske vill att det i största möjliga mån alltid är samma lokalvårdare som kommer och städar hemma hos dig? Det kan vara fullt förståeligt eftersom det kan kännas obekvämt att släppa in främlingar i sitt hem. Hur som helst, vill du att det ska vara det, då fixar vi det!

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *