Sök till UNIK Mentorskap

Ta chansen att vara en del av något fantastiskt! UNIK Mentorskap har nu öppnat anmälan, så gå in och sök redan idag!

För dig som adept erbjuder UNIK Mentorskap en fantastisk möjlighet att få en av KSLA:s många otroliga ledamöter som mentor. Tillsammans med din mentor har du möjlighet att utvecklas, både på ett personligt och karriärmässigt plan. Ni kan diskutera allt mellan himmel och jord och allt ni säger stannar i rummet.

För dig som KSLA-ledamot erbjuder UNIK Mentorskap en fantastisk möjlighet att bli inspirerad av en blivande stjärna alldeles i startgroparna av sin karriär. För din adept är du ett ovärderligt bollplank full av erfarenhet och visdomar. Förutom att dela med dig av tips och goda råd, stöttar du även din adept genom att ställa de rätta frågorna. Tillbaka får du massvis med ny energi från en person med helt andra erfarenheter än dig.

Tillsammans kanske ni löser massvis med livsviktiga problem som kommer att förändra världen, vem vet? Förutom detta har ni dessutom möjlighet att träffa de andra mentorerna och adepterna i programmet och därmed få ett helt nätverk av kloka människor, helt på köpet!

Så ta nu chansen att få världens bästa bollplank, få nya perspektiv samt ett nätverk av rang. Se till att söka redan idag! http://unik.nu/mentorskap/

Foto: Katarina Eckerberg